Hey~

Assalamualaikum semua~
Hey~ well sebenarnya aku tak de cerita nak diceritakan but i'm back :)
well minggu nie minggu akhir peperiksaan trial pmr ~

Well... it didn't go well. urggghh habis lah aku huahuahuahua
well korang diluar sana jangan lah ikot jejak langkah saya yeah!!

F.Y.I !! aku dah pandai buat header!!! Nmpk tak header saya yang kat atas tue!?? Awesome tak??
lolX
Tak sangka wat header nie senang jek kan.. tapi header yang simple jek lah. Thanks tue bloggger2 senior yang rajin buat tutorials nie. semua tutorial nyer awesome!!!!

Well sebenarnya aku jelez tgk blog orang lain! sebab jelez tue lah aku ada kesungguhan nak edit blog aku
muahahahahahaha ehem...hm..

Well, sampai sini jek lah!..

Assalamualaikum semua

p/s: i fell i love with the dj~ (penah dgr lagu nie tak)


3 comments:

ryzna sha said...

kalau nk header anime , sy ade byk . sila2 la jengukk

adibahfaizah said...

Comey dah ni...pink gituuu :D

Tasha Meez said...

thnks :)