Rilakkuma

Assalamualaikum semua,

haah!! korang tau tak ape maksud rilakkuma?? tak tau ape?? actually aku sebenarnya pon tak tahu apa maksudnya BUT!!!
aku tau apa bende alah tue!!! jom saksikan pic-pic yang comel yang bernama Rilakkuma!! hohohoh


ititk tue pon comel gak hohohoho


Dah kenal belom dengan Rilakkuma nie?? comel gile kan!!!
So.. kalo dah kenal tue.
em ehem...ehem...
beli lah kan satu nya XD. hahahahahaha.
anyway tue jek aku nak kongsi kat korang hohohohohoho. aku minat giler kat bear nie hahahaha comel, ok sampai sini jek bye



Assalamualaikum semua



2 comments:

Shanina Wani said...

wekkkkkkk ! huduhhh . tasha gila !!!!!!!!!

Diamond Sakura said...

Urm urm, tumpang tandas.