Back as simple as i can uolls

Hai semua, Nie yang buat aku gembira nie.. *KYAAA!!* Well ceritanya macam ni, Tahun nie aku hingat nak active *lahsangat* blog, Tetiba nak bukak balik sekali blog yang hini tak boleh bukak TT^TT hokay nangis air mata darah cause this is my babe u know?! ahahaha, Then terpaksa private kan memandangkan tak boleh bukak plus tak boleh edit TT^TT. Nak delete tak boleh sebab sayang angat-angat so hanya mampu private sahaja.
Then dengan hati yang berat aku pun buat lah blog baru. Itu pun masih benggang sebab KENAPA BLOG NIE SUSAH GILA NAK EDIT!!. so blog baru aku tue buat sementara waktu gune blogskin hajek and baru 4 post XD. Then lepas siap tue hati ku bertambah benggang kerna blog ini sudah boleh bukak, haish sabar hajeklah, Tapi nasib ada yang tak delete dekat blog lama nie, sebab nak hedit balik tak reti nok... Susah giloss. #mungkinsebabdahlamasangattakbukakblog #sorasamacamketinggalanzaman.

 Nie pun hedit sesimple yang mungkin sebab susah gila nak hedit hokay, Kat sini nak thnks sikit dekat hakak pro kita yang memang active blog sebabkan tutorials dialah aku berjaya hedit sesikit first hakak Lyssa kita dengan hakak Syaza korang boleh terus click dekat nama dorang tuk terus pi blog dorang yang tersangatlah awesome plus banyak tutorials yang boleh bantu hengkorang mcm aku nie :D

#sorylahakucakapmacamnegro
#pray4tasha
#trialsBMSTPMahadni


Well. Welcome back me :D
nanti satu entry aku post kat blog baru akan transfer dekat sini :D
Sekian Terima kasih

No comments: